LRK

Åtte gull i Masters-NM 

 
LRK Forside
LRK Informasjon
LRK Partiene
LRK Vannpolo
LRK Svømmekurs
LRK Treningstider
LRK Terminliste
LRK Klubbrekorder
LRK Flemmings pokal
LRK Presseklipp
LRK Bilder og
reportasjer
LRK Linker
LRK Sponsorer

 Tekst: Linn Krogh Hansen, foto: Linn og Ørjan K Hansen

Lørenskogsvømmerne beviste i helgen at de også hevder seg blant de ti beste klubbene i landet på mastersnivå. Med åtte gull, fem sølv, fem bronsje og en norsk rekord ble klubben ranket som åttende beste klubb på medaljestatistikken etter NM på Risenga i Asker.
Det var Roger Slorafoss, Heidi Holmby, Linn Krogh Hansen og stafettlaget på 4x50 bryst som sørget for gullmedaljene. Desverre ble klubbens lag disket fra nok et gull på 4 x50 mix medley på grunn av en hårfin tyvstart.

Den mest overraskende seieren kom muligens på 4x50 bryst mix, der laget først ble henvist til sølv etter å ha tapt innslaget mot Lambertseter. Det viste etterpå at Lambertseter hadde omrokkert på sine lag, og stilte med en svømmer som var såpass ung at laget måtte rykke ned til en yngre klasse. At gullet kom på overtid gjorde ikke noe, ettersom LRK-svømmerne i utgangspunktet ikke hadde regnet med å komme på pallen.
Med splitttider på 33-tallet på begge Roger’'ene, 36 høy på Linn og 43 på Lisbeth som “aldri svømmer bryst” slo laget den noe optimistiske påmeldingstiden på 2,28-.

Roger Slorafoss sin 100 fly på 1.06-tallet var også en klar seier i klasse D, 40-44 år for menn

Norsk rekord ble det i klasse C , 35-39 år på 200 bryst damer der Linn slo sin egen rekord fra 2006 med tre sekunder og svømte på tiden 2, 58,94.

Årets mesterskap var det 20. i rekken og det største noensinne med 404 påmeldte deltakere.

Mastergjengen synes forøvrig det er kjempebra å ha med seg A-trener Thorsvald på stafettene!! Håper han blir med til Kirkenes neste år!

Se under “egne stevner” på www.askersvom.no for fullstendige resultater.

 

 

 

 

 
Sist oppdatert: 14.04.2008