Vannpolo kamper på Nordbytun

Vi har nå hatt drift i LRK vannpolo med denne gjengen i ca 2 år nå, og endelig ble det kamper på vårt nivå. Denne gangen var det Nordby IL som arrangerte.

Det ble spilt 3 kamper med store pauser i mellom, dessverre fikk ikke veken Nordby eller LRK med seg nok spillere av de minste til å stille i knøtte kamp. Problemet ble derfor løst med at alle spilte mot alle. Vi hadde med oss 13 spillere mot Nordbys 13 spillere.

I vannpolo er det 6 ute spillere og en keeper, men har maks lov til å ha 13 spillere med innbyttere.

Kampresultater :
- Kamp 1 Nordby IL. - LRK 20 - 9
- Kamp 2 LRK - Nordby IL. 13 - 8
- Kamp 3 Nordby IL - LRK 4 - 4

LRKs vannpololag

LRK`s spillere spilte med blå hetter. Våre spillere bak mot høyre er Eirik, Mads, Betina, Linda, Mali. Våre på andre rekke Kamilla helt til venstre og Ingvild helt til høyre. Foran har vi Morten, Vegard, Shayan og Arthur.

Den første kampen var vi i LRK alt for snille og stillestående, men våknet etter hvert. Vår stor spiller Arthur skåret hele 11 mål på de tre kampene.

Jeg håper flere svømmeklubber etter hvert vil starte opp med vannpolo. I LRK er det nå kultur for at svømmerne i svømmeklubben kan få ha vannpolo som alternativ trening til svømming. Når svømmerne har gått litt lei er det mange som slutter. Når de da kan komme til vannpoloen en periode, kommer de lettere tilbake til svømmingen, eller de fortsetter med begge deler. Håper at dere i de resterende svømmeklubbene vill kunne stare med dette, det er da bare å ta kontakt med Vannpolo trener Ivar Evje på 99 21 30 22.

Vi i LRK har nå 2 grupper en under 10 år og en over 10 år Svømme opplæring med ball og lek er et alternativ flere Svømmeklubber bør se på.

Trener og oppmann
LRK vannpolo

Ivar Evje


Sist oppdatert: 02.02.2007