LRK

Presseklipp

 
LRK Forside
LRK Informasjon
LRK Partiene
LRK Vannpolo
LRK Svømmekurs
LRK Treningstider
LRK Terminliste
LRK Klubbrekorder
LRK Flemmings pokal
LRK Presseklipp
LRK Bilder og
reportasjer
LRK Linker
LRK Sponsorer

VANNvittig moro på B-partiet

Bilder og tekst av Camilla Vesteng, Romerikes Blad 23. september -2003, Lillesporten
(Mindre endringer ved Stein Bysting.)

Ine Charlotte Hagen (14) begynte å svømme for ett år siden. Etter en uke på rekruttlaget tok hun tigerspranget opp til B-partiet til Lørenskog og Rælingen Kappsvømmingsklubb (LRK).

SKJETTEN

Fulle av motivasjon etter treningsleir i Arvika fosset svømmerne på B-partiet LRK fram under Skjetten Svøm. Ine Charlotte har mange år med trening å ta igjen på de fleste jevngamle svømmerne i LRK, men det var ikke synlig under søndagens stevne.

Hun er like god som oss andre. Når man har det moro på trening, så blir man god, sier klubbvenninne Anne Bysting (14), som har svømt for LRK i åtte år.

Ine Charlotte er glad i vann. Jeg ville begynne svømme, fordi jeg elsker vann, sier Ine Charlotte til Lillesporten. Hun måtte som alle andre i klubben starte på rekruttlaget. Det var ikke noe for den vannelskende 14-åringen. Det var skikkelig kjipt. Alle var mye yngre enn meg. Heldigvis så ble det bare en uke på rekruttlaget. Etter trening med D- og C-partiet er jeg endelig på B-partiet. Det er mye morsommere, sier Ine Charlotte.

Moro på treningsleir
Hun ble nummer seks på 400 meter fri søndag, med tiden 6.20,53. Litt over 92 sekunder bak Ida Christine Hansen fra Skjetten som vant. På 100 meter medley slo hun hånda i bassengkanten på 1.31,89. Helt greit, kommenterer Ine Charlotte.

Romerikes Blad, 23. september 2003
SOSIAL GJENG: Svømmerne i Lørenskog og Rælingen Kappsvømmingsklubb hadde sesongstart under Skjetten Svøm søndag. Fra venstre Thomas Rognø Trosten, Mari Vollan, Ine Charlotte Hagen, Tore Skauge Bysting og Anne Bysting svømmer alle på B-partiet i klubben.

LRK-svømmerne har nettopp vært på treningsleir i Arvika. Treningsleir er mer enn trening, og veldig moro skal vi tro Mari Vollan (14). Kjempesosialt. Vi prater masse tull og har det mye moro, sier Mari til Lillesporten. Anne Bysting (14) er enig. Vi spiller kort, prater, trener og har det sosialt hele tiden, sier Anne.

Anne ble nummer tre på 100 meter butterfly søndag. Med tiden 1.31,40 var hun bare 2,77 sekunder bak vinneren, Caroline W. Bjørnstad fra Ski. Målet mitt er å ha det gøy. Og jeg vil gjerne opp på A-partiet, men det tar nok noen år før jeg kommer dit, sier Anne.

Tore er yngstemann
Broren Tore Skauge Bysting (11) er yngstemann på B-partiet i klubben. Jeg har det veldig fint på B-partiet, men av og til får de meg til å gjøre dritt-jobbene. Dette fikk jeg erfare på treningsleiren. Jeg er nok litt for snill. Men nå har jeg lært, det er slutt på det å være dum-snill, slår Tore fast. Hvis vi er gjennomskuet så må vi finne noen andre å herse med, sier Thomas Rognø Trosten (14) og ler. Begge guttene er enige om at miljøet i klubben er veldig godt. Nå er de glade for at sesongen er i gang.

Romerikes Blad, 23. september 2003
SØSKEN: Alle i familien Bysting liker seg i det våte element. Anne Bysting og Tore Skauge Bysting er begge på B-partiet i LRK.

 

 

 

 

 

 
Sist oppdatert: 15.08.2007